Jump to content

Photo

10/26/16 18:00 EDT anyone else having issues loading AE pages?


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
aoumd

aoumd

    AE Player

  • Member
  • 85 posts

User's Awards

4       2       2   
I can't seem to go more than 1 or 2 page clicks without the AE website timing out and being served a blank page.

Other websites seem to work for me at this time so I don't think it's my connection.

#2
Jason Hite

Jason Hite

    CEO, EVA Airways Corp.

  • Member
  • 169 posts

User's Awards

3    2       4      

Having this same problem right now. Server issue? I have to reload pages multiple times for the request to go through. 



#3
ironman1116

ironman1116

    AE Addict To-Be

  • Member
  • 10 posts

User's Awards

   14    4   

Yes.  DNS errors here.  If I retry enough times, it finally will load.

 

Maybe another cyber attack like last week?



#4
swedenjet

swedenjet

    Fan of the 747

  • Member
  • 15 posts
I also had issues.

#5
Wego

Wego

    Copy & Paste

  • Member
  • 477 posts

User's Awards

11      

I had the same problem as you guys, but AE works fine now for me.


                                                                                           Founder of Universal Alliance 

                                                 

post-80164-0-06445100-1517860438_thumb.p           

                

 


#6
JCA122204

JCA122204

    New Member

  • Member
  • 7 posts

I had problems opening the 'My Airlines' and 'JFK to ORD' Page. The JFK to ORD was on the recently reset S1 world.



#7
JCA122204

JCA122204

    New Member

  • Member
  • 7 posts

Yes.  DNS errors here.  If I retry enough times, it finally will load.

 

Maybe another cyber attack like last week?

LOL!



#8
eastwind

eastwind

    swear-word-filter-circumventer

  • Member
  • 858 posts

It's AE4...



#9
hayhaa

hayhaa

    christs sake

  • Member
  • 1,674 posts

It's AE4...

holy s*** really?



#10
aoumd

aoumd

    AE Player

  • Member
  • 85 posts

User's Awards

4       2       2   

And now as of about 21:00 EDT it's working fine for me again :-).



#11
Denver.

Denver.

    Stop Staring at Me

  • Member
  • 2,034 posts

I had the same problem some years back. Maybe it was AE 3.00000000000000000000000000000001


u2r8weo.jpg

  

 

Founder of National | Founder of Golden | Judge at National Awards 2016 | Member at SkyRoutes Alliance | Member of Universal Alliance | Member of The SkyWorld Alliance | 

 

 


#12
highland

highland

    AE Luver

  • Member
  • 393 posts

haaaa haaaa haaaaa haaaaa haaaaa. looks like you guy's are on your local government black list..... yaaa you all better run....






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users